Yandex Metrica

Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye değerli bir müttefik ve herhangi bir güvenlik endişesi giderilmeli" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:16

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Türkiye'nin tüm güvenlik endişelerinin ele alınması gerekmektedir" dedi.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

"BU TARİHİ ANDA BİR ARADA OLMALIYIZ"

Stoltenberg, Çavuşoğlu ile telefon görüşmesi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Görüşmede Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğine başvurma kararlarının ele alındığını belirten Stoltenberg, "Türkiye değerli bir müttefik ve herhangi bir güvenlik endişesi giderilmeli. Bu tarihi anda bir arada olmalıyız” dedi.

CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest bırakılsın! CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest... Haberi Görüntüle

"KUSURA BAKMASINLAR, YORULMASINLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi günü Türkiye'ye geleceklermiş. Bizi ikna etmeye mi gelecekler, kusura bakmasınlar yorulmasınlar. Her şeyden önce Türkiye'ye yaptırım uygulayanların bu süreç içerisinde bir güvenlik örgütü olan NATO'ya girmelerine biz 'evet' demeyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading