Yandex Metrica

Can Ataklı FETÖ'cüleri destekleyerek alenen suç işledi: Benim için fark etmiyor

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, firari FETÖ'cüler Cevheri Güven, Said Sefa Ahmet Nesin ve Can Dündar'a sahip çıktı. Bu isimlerin yanlış ve sahte bilgiler üreterek sosyal medyada izleyenleri etkilemesini destekleyen Ataklı, "FETÖ'cü olmaları benim için fark etmiyor" deyip bu kanalların birçoğuna Türkiye'den erişim kısıtlaması olmasını eleştirdi. Terör örgütünü ve sivil teröristleri övmenin suç olduğunu bile bile böyle adımı ne için attığıysa henüz bilinmiyor.

Gündem

23.01.2024, 19:10

Can Ataklı, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde Fetullahçı Terör Örgütü'nü savunan ifadeler kullanmıştı. FETÖ'yü yok sayarak 15 Temmuz'un darbe değil "oyun" olduğunu savunan Can Ataklı, "FETÖ diye bir şey yok. Onu bilin bir kere! FETÖ, METÖ yok. Ya terör örgütü falan değil. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu tür şeylerin sonuçlarına bakılır. Olay kime yaradığına bakacaksın: Darbe adı altında bir oyun oynanıyor ve bu işten bir iktidar, bir kişi anormal karlı çıkıyor." demişti. Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bu kez de yurt dışına kaçan FETÖ'cüleri övdü.

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

ATAKLI ALENEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DESTEKLİYOR: BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

Ataklı iki gün önce yayımladığı videoda, FETÖ'yü 'cemaat' olarak tanımladı ve firari terörist Cevheri Güven’in 'cemaatçi olup olmamasının' kendisi açısından önemsiz olduğunu söyledi.

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

MUHALEFET NEDEN KIYAMETİ KOPARMIYOR?

Açıklamalarının devamında diğer FETÖ firarileri Said Sefa ve Can Dündar'dan da övgüyle bahseden Ataklı, "Bu arkadaşların temel özelliği yurt dışında olmaları. Tabi yurt dışında oldukları zaman durum çok farklı oluyor. Cevheri Güven cemaatçi gazeteci olarak zamanında yurt dışına çıkmış. Yaptığı yayınlarda cemaatin elemanı olmadığı, gazeteci olduğunu ki Türkiye’de çalışırken gazetecilik yaptığı konusunda endişem yok zaten. Kendisi olmadığını söylüyor benim için fark etmiyor. Youtube’a Cevheri Güven yazınca 'bu kanal sizin ülkenizde' izlenemiyor diyor. Erdoğan’ın 'Israrla sosyal medya düzenleme getireceğiz' çıkışı bundan. Bu isimler çok ilginç bilgiler veriyor. Normalde kıyamet kopması lazım. Fakat çıt çıkmıyor." sözlerini sarf etti.

Ataklı, Güven'in suçsuz olabileceğini savunarak, FETÖ’cülerin yayınlarının muhalefetin dikkatini çekmesini gerektiğini vurguladı.

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

YOUTUBE, CAN ATAKLI'NIN VİDEOSUNU ÖNE ÇIKARDI

Ataklı'nın firari FETÖ'cüleri övdüğü yayın, YouTube tarafından trend videolar arasına eklenerek YouTube'u kullanan Türk izleyiciler daha çok önüne düşmesini sağlandı.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

ALGI OPERATÖRÜ CEVHERİ GÜVEN

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Nokta'nın Genel Yayın yönetmeni olan Cevheri Güven, 2010'da Deniz Baykal'a yönelik kasetin sahne almasında parmağı olan bir isimdi. ABD'deki bir internet sitesi üzerinden ilk kez gösterime giren o kasetin “ikinci sürümünü” kendi internet sitesinde yayınlayan Yener Dönmez isimli zanlı, bu hadisede Cevheri Güven ile bağlantısını itiraf etmişti. Gezi olayları ve 17/25 Aralık'tan sonra FETÖ'cü kimliğini gizlemeyen Güven hep bu karanlık terör örgütünün işine yarayacak sahte haberler üretti.

Kara propaganda ile sürekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetine iftiralar atan FETÖ'nün psikolojik harp elemanı Güven, 2018'de Yunanistan'daki mülteci kampı üzerinden Avrupa'ya kaçmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading