Yandex Metrica

Bu da foncu başkan! CHP'li başkan gazetecilere bahşiş verdi

Bu da foncu başkan! CHP'li başkan gazetecilere bahşiş verdi

CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın Erzincan'daki bir etkinlik sonrası gazetecilere dağıtılan çantalar tepkiye neden oldu. Hediye edile çantadan maske, dezenfektan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı ve zarf içerisine konulmuş 500 TL çıktı. Gazeteciler özür bekliyor.

Gündem

23.01.2024, 17:43

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, memleketi Erzincan'da partililerle bir araya geldi.  Akpolat daha sonra CHP Erzincan İl Başkanlığında İl Başkanı Ayhan Doğan ve partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası gazetecilere hediye çantalar dağıtıldı. O çantaların içerisinden maske, dezenfektan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı ve bir de para çıktı.

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

GAZETECİLERE ZARF İÇİNDE PARA

Parti binasından ayrılan gazeteciler, çantayı açtıklarında içerisinde maske, dezenfektan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajının yazılı olduğu bir not ve zarf içerisine konulmuş 500 TL buldu. Gazetecilere zarf içinde para verilmesi tepkilere neden oldu. 

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

GAZETECİLER ÖZÜR BEKLİYOR

Gazeteciler kendilerine etik olmayan bir şekilde 'bahşiş' gibi para verilmesini eleştirdi. Basın meslek ahlak ilkelerine bağlı olan ve kamu yararını her şeyin üstünde tuttuklarını söyleyen gazeteciler özür beklediklerini ifade etti.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading