Yandex Metrica

Bingöl'deki şehidin ağabeyinden Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusu

Bingöl'deki şehidin ağabeyinden Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusu

Bingöl'de yanına gelen ve partisinin HDP ile olan yakınlığını eleştiren şehit yakınına küfür eden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a, başta gaziler ve şehit yakınları olmak üzere tepkiler sürerken, Türkkan'ın küfrettiği Tahir Gümren, hem Türkkan hem de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suç duyurusunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:16

Bingöl'de yanına gittiği İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın küfürlü ifadelerine maruz kalan şehit ağabeyi Tahir Gümren ile beraberinde adliyeye gelen Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği de hem Türkkan hem de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

'1 KURUŞLUK' MADDİ TAZMİNAT DAVASI

Bingöl adliyesine yalnızca şehit ağabeyi Tahir Gümren değil, ayrıca Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ve BİŞHAK Başkanı Naim Tan da geldi.

Adliyenin önünde açıklamalar yapan BİŞHAK Başkanı Naim Tan, Türkkan hakkında 1 kuruşluk maddi tazminat davasının açılması için suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

Türkkan hakkında şehit ağabeyi Tahir Gümren 500 bin TL’lik, BİŞHAK Derneği Başkanı Naim Tan ise dernek adına 1 kuruşluk dava açılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Diğer taraftan Türkiyenin birçok yerinde bir araya gelen gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar, Lütfü Türkkan'ın miletvekilliği görevinden alınması yönünde çağrılar yaptıkları gösteri ve yürüyüşler düzenliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading