Yandex Metrica

Benzin, motorin, LPG alacak herkesi ilgilendiriyor! İşte yeni zamların tarihi! Deponuzu fulleyin

Benzin, motorin, LPG alacak herkesi ilgilendiriyor! İşte yeni zamların tarihi! Deponuzu fulleyin

Dün yapılan zam ve indirim duyurusunun ardından LPG'ye gece yarısı indirim geldi. Ancak motorine uygulanması beklenen zam geri alındı.

Gündem

23.01.2024, 19:13

ABD petrolünün 109 dolara ulaşması, brent petrolün varilinin 111 doları geçmesiyle birlikte akaryakıt ve otogaz fiyatlarına yeni zamlar geleceği konuşuluyordu. Zam bekleyen vatandaşa ise indirim haberi verilmiş, LPG’ye gece yarısı indirim uygulanmaya başlanmıştı.

Gelen son indirimle birlikte LPG’nin litre fiyatı 10,68 lira seviyelerine kadar düşmüştü. Ardından motorine zam uygulanacağı haberi verildi; Ancak beklenen zam gelmedi.

Yani benzin ve motorin fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gidilmemiş oldu. Ancak motorinin litre fiyatına uygulanmamasına karar verilen bu 32 kuruşluk zammın çok daha yüksek tutarlarla önümüzdeki günlerde uygulanmasından endişe ediliyor.

Valilikten vatandaşlara sıcak hava uyarısı: 3 güne dikkat Valilikten vatandaşlara sıcak hava uyarısı: 3 güne dikkat Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT  FİYATLARI NE KADAR?

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul’da motorin litre fiyatı 22,04 TL’den satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 20,35 TL’den satışta.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading