Yandex Metrica

Sitede Ara

Bayram ikramiyelerinde son dakika! Ödeme takvimi netleşti! EYT'liler de dahil zamlı olarak hesaplara yatacak! İkramiye sorgulama ekranı ve yeni liste!

Bayram ikramiyelerinde son dakika! Ödeme takvimi netleşti! EYT'liler de dahil zamlı olarak hesaplara yatacak! İkramiye sorgulama ekranı ve yeni liste!

Ramazan Bayramı öncesi emekliler zamlı bayram ikramiyeleri yattı mı, ne zaman yatacak sorularına yanıt arıyor. AK Parti tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli bayram ikramiyesi bu yıl arttı. 2023 yılında bayram ikramiyeleri 2 bin TL'ye çıkarıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, '' 1100 TL ikramiyeye 900 TL ilave ile 2 bin TL olacak.'' diyerek emeklilere müjdeyi verdi. Buna göre emekliler önümüzdeki her iki bayramda da 2 bin TL ikramiye alacak. Peki zamlı emekli bayram ikramiyeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak? İşte Ramazan Bayram emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi ve sorgulama ekranı haberimizde.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Ramazan Bayramı için geri sayım başlarken milyonlarca SSK, Bağ-Kur emeklisi bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan'da başlayacak. 15 milyon kişinin zamlı bayram ikramiyesinden faydalanacağı müjdesini veren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 1100 lira olarak ikramiye tutarının bu yıl 2 bin liraya yükseltildğini açıkladı. Peki Zamlı bayram ikramiyeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

İBB'nin ölüm çukuruna soruşturma: İBB'nin ihmali Minik Edanur'un ölümüne neden oldu İBB'nin ölüm çukuruna soruşturma: İBB'nin ihmali Minik Edanur'un ölümüne neden... Haberi Görüntüle

ZAMLI BAYRAM NE ZAMAN YATACAK?

Zamlı bayram  ikramiyeleri henüz hesaplara yatmadı. Bayram ikramiyeleri her yıl genellikle bayramdan 1 hafta önce hesaplara aktarılıyor. Ramazan Bayramı'nın 1. günü 21 Nisan tarihi olduğu düşünüldüğünde ödemelerin 10-16 Nisan haftasında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ödenmesi öngörülüyor. 

KİMLERE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENİR?

Ödemenin yapılacağı tarihte, emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödemeler yapılacaktır. Ayrıca Kurumdan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine bayram ikramiyesi ödemesi yapılmaktadır. 

>BAYRAM İKRAMİYESİ SORGULAMA EKRANI...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading