Yandex Metrica

Bayraktar İHA/SİHA'lara dil uzatan Babacan'ın partisinde toplu istifa depremi: Devletimizin bölünmez bütünlüğü için

Bayraktar İHA/SİHA'lara dil uzatan Babacan'ın partisinde toplu istifa depremi: Devletimizin bölünmez bütünlüğü için

Parti Başkanı Ali Babacan'ın "Kusura bakmasınlar İHA/SİHA'lara dokunacağız" şeklindeki açıklamalarının ardından Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Deva Partisi ilçe başkanı Mehmet Beyan ve yönetim kurulu üyeleri partisinden toplu olarak istifa ettiler.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Ali Babacan'ın Baykar şirketi ve Bayraktar İHA/SİHA'lara yönelik açıklamalarının ardından DEVA partisinde parti içi büyük bir hesaplaşma yaşanıyor.

Babacan'ın sözlerinin ardından Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Deva Partisi ilçe başkanı Mehmet Beyan ve yönetim kurulu üyeleri partiden toplu istifa etti.

İstanbul'da elektikler ne zaman, saat kaçta gelecek 4 Mayıs? İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi İstanbul'da elektikler ne zaman, saat kaçta gelecek 4 Mayıs? İstanbul... Haberi Görüntüle

ŞAHSIMA TERS DÜŞTÜĞÜ KANAATİNDEYİM

Mehmet Beyan istifa gerekçesini, "Babacan'ın ifadelerinin şahsıma ters düştüğü kanaatindeyim" şeklinde açıkladı.

1 Mayıs 2024 İstanbul'da yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs 2024 İstanbul'da yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi... Haberi Görüntüle

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Türkiye Devletinin zor süreçten geçtiğini belirten Mehmet Beyan, Genel Başkan Babacan’ın “Devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, Baykar’a veriliyor. Bu proje ‘Kutsal, dokunulmaz’ hale getirildi. Kusura bakmayın, dokunacağız tabi ki” sözlerini doğru bulmuyoruz ve her zaman devletimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Mehmet Beyan yaptığı açıklamada “Bilecik ili pazaryeri ilçesi deva partisi ilçe başkanı olarak görev yaptığım partimden son zamanlarda Sn. Genel Başkan Ali Babacan'ın ifadelerine şahsımın görüşlerine ters düştüğü kanaatinde olup devletimin zor süreçte olduğu şu günlerde devletin bölünmez varlığını ve bütünlüğünü düşündüğümden şahsımın milliyetçi düşüncelerine ters olduğundan ilçe başkanı olarak görev yaptığım deva partisinden şahsım ve yönetim kurulu üyeleri ile istifa ediyorum” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading