Yandex Metrica

Bakanlar yangın bölgesinde incelemede bulundu

Bakanlar yangın bölgesinde incelemede bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Marmaris'te meydana gelen orman yangınını söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Soylu, tatillerini yarıda bırakarak yangın söndürme çalışmalarına katılan polis çifte teşekkür etti.

Gündem

23.01.2024, 17:45

Marmaris'te hala sürmekte olan orman yangınını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

POLİS ÇİFT TATİLİ BIRAKIP YANGINA KOŞTU

Marmaris Çayhisar mevkisinde devam eden söndürme ve soğutma çalışmalarını inceleyen Bakan Soylu, yeni evli polis memurları Damla ile İrfan Yılmaz'ın balayı tatillerini yarıda bırakıp gönüllü olarak yangın söndürme faaliyetlerine destek verdiğini öğrendi.

Gölmarmara İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli olan yeni evli çiftle bir süre sohbet eden Soylu, özverili çalışmaların için polis memurlarına teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading