Yandex Metrica

Bakan Varank, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasını yorumladı: Halkın değerlerine bu kadar yabancı!

Bakan Varank, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasını yorumladı: Halkın değerlerine bu kadar yabancı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin gündeminde olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Varank, konuyla ilgili yayımladığı mesajında "Halkının değerlerine bu kadar yabancı bu insanlar ülkeyi yönetecek olsa o değerlere saygı duyup onları gözetir mi?" ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı fotoğrafla ilgili olarak yayınladığı özür mesajını alıntılayarak, sosyal medya adresinden açıklamada bulundu. Bakan Varank, "Halkının değerlerine bu kadar yabancı bu insanlar ülkeyi yönetecek olsa o değerlere saygı duyup onları gözetir mi?" ifadelerine yer verdi. 

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı? Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan... Haberi Görüntüle

"BU İNSANLAR ÜLKEYİ YÖNETECEK"

Bakan Varank yayımladığı mesajında "Halkının değerlerine bu kadar yabancı bu insanlar ülkeyi yönetecek olsa o değerlere saygı duyup onları gözetir mi?" yorumunda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu seccadeyi görmemiş, Canan Kaftancıoğlu da görmemiş, Yanındaki kadınlar da görmemiş, Fotoğrafçı da görmemiş, Etrafındaki partililer de görmemiş. Halkının değerlerine bu kadar yabancı bu insanlar ülkeyi yönetecek olsa o değerlere saygı duyup onları gözetir mi?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading