Yandex Metrica

Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli'nin kolu neden sargılı, ne oldu?

Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli'nin kolu neden sargılı, ne oldu?

MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Devlet Bahçeli'nin bir ters hareket sonucunda kolunu incittiği ifade edildi. Peki, Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli'nin kolu neden sargılı, ne oldu?

Gündem

23.04.2024, 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde kolunu incitti. 17 Mart Pazar günü yaptığı konuşmada kolunun sargılı olduğu görüldü. Peki, Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli'nin kolu neden sargılı, ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'NİN KOLU MU KIRILDI?

Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli'nin kolu neden sargılı, ne oldu? sorularının yanıtları arama motorlarında araştırılırken MHP tarafından konuya dair açıklama geldi.

MHP'nin sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirme ile, "Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun" denildi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

3

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading