Yandex Metrica

Bahçeli'den polisevine saldırı sonrası büyük tepki: Dökülen her kanın hesabı sorulacak

Bahçeli'den polisevine saldırı sonrası büyük tepki: Dökülen her kanın hesabı sorulacak

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı, Mersin'de polisevine düzenlenen hain terör saldırısını kınarken ''Teröristleri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır.'' şeklinde açıklama yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki akşam Mersin'de polisevine düzenlenen hain terör saldırısını lanetlerken sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli, 1 polisin şehit olduğu kalleş saldırıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''

Gaziantep'e havan mermisi düştü Gaziantep'e havan mermisi düştü Haberi Görüntüle

''SÖZDE GAZETECİ''

Mersin Mezitli Polisevi’ne 26 Eylül 2022 gecesi, sözde gazeteci olarak lanse edilen bir teröristin hain saldırısı neticesinde, son kurşununa kadar mücadele eden Polis Memurumuz Sedat Gezer şehit düşerken, bir polisimizle birlikte bir sivil vatandaşımız da yaralanmıştır. Aziz şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailesine, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavi altında bulunan yaralılarımıza şifalar temenni ediyor, geçmiş olsun diyorum.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

''ŞEHİT KANININ HESABI DAMLA DAMLA SORULACAKTIR''

Türkiye terörün tasallutundan mutlaka kurtulacak, teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir. Türk milleti hıyanet ve melanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır. 

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

''TERÖRİSTLERE GÜZELLEMELER YAPAN KAYBEDECEK''

Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading