Yandex Metrica

Babacan'dan adaylık ilanı için 13 Şubat'a bel bağlayanları bıktıran sözler: Olmazsa dünyanın sonu değil

Babacan'dan adaylık ilanı için 13 Şubat'a bel bağlayanları bıktıran sözler: Olmazsa dünyanın sonu değil

Altılı Masa'nın küçük ortağı DEVA Partisi lideri Ali Babacan 13 Şubat'ta açıklanması beklenen adaylık süreciyle ilgili muhalefeti bıktıracak açıklamalarda bulundu. Babacan, 13 Şubat'ta ortak adayı açıklamak istediklerini belirterek, ''Olmazsa dünyanın sonu değil. Teorik olarak 30 Mart'a kadar süre var" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Altılı Masa seçimlere 3 ay kala 13 Şubat'ta adayını açıklayacağını duyurdu. Ancak masadan yeni gelen açıklamalar muhalefette yeni bir bıkkınlık yaratacağa benziyor.

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

DÜNYANIN SONU DEĞİL

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun aday olması halinde yüzde 99 kazancağını söyledi. Masanın bir diğer küçük ortağı DEVA Partisi lideri Ali Babacan ise Kılıçdaroğlu'nun adaylığına temkinli yaklaşarak, masada yeni bir krizin fitilini ateşleyecek açıklamalarda bulundu.

Fox TV yayınında soruları yanıtlayan Babacan adaylık süreciyle ilgili, ''Karamollaoğlu'nun turu çok değerli, belki önümüzdeki hafta ikinci tur gerekebilir. Yoğun bir ikili temas içerisindeyiz. Niyet 13 Şubat'ta bitirmek ama olmazsa da biraz ileri kayar. Dünyanın sonu değil. Teorik olarak 30 Mart'a kadar süre var.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading