Yandex Metrica

Aydın'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Aydın'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde etkisini gösteren kuvvetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken, giriş katlarda bulunan evleri ve iş yerlerini su bastı.

Gündem

23.01.2024, 18:08

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Aydın için dün yapılan açıklamada gök gürültülü sağanak yağışla metrekareye 51-110 kg arası yağış beklendiği belirtilerek vatandaşlar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı uyarılmıştı.

Beklenen yağışlar bugün Kuşadası ve Söke’de etkisini gösterirken, Nazilli’de de hayatı olumsuz etkiledi.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

10 DAKİKALIK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ

10 dakika süren dolu yağışı cadde ve sokakları göle geçirdi. Sağanak yağıştan dolayı bazı apartmanların giriş katlarında bulunan daireleri ve iş yerlerini su bastı.

İtfaiye ekiplerince su baskınlarına müdahale edilerek suların tahliyesi için çalışma başlatıldı.

21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Fenerbahçe neden maç oynamadı? 21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

BELEDİYE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

Yağıştan dolayı teyakkuza geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi ekipleri, gelen her ihbarı tek tek değerlendirerek vatandaşların yardımına koşmayı sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading