Yandex Metrica

Avrupa'nın himayesindeki PKK'nın kirli tezgahı ifşa oldu: Nüfus sayımı adı altında 'fişleme' yapıyorlar

Avrupa'nın himayesindeki PKK'nın kirli tezgahı ifşa oldu: Nüfus sayımı adı altında 'fişleme' yapıyorlar

ABD ve Avrupalı devletlerin desteğini arkasına alan ve bu devletler tarafından koruyup kollanan terör örgütü PKK/YPG'nin yeni kirli oyunu ifşa oldu. Terör örgütünün, işgal ettiği bölgelerde nüfus sayımı adı altında fişleme yaptığı ortaya çıktı. Amaç ise topladıkları uluslararası yardım paylarını artırmak.

Gündem

31.01.2024, 14:24

Avrupa ve ABD 'nin himayesinde, çocukları silah altına alan, halkı haraca bağlayan, yerel halkı öldüren terör örgütü YPG/ PKK yine bir kirli oyunun peşinde. 

İşledikleri tüm insanlık suçları belgelenmesine rağmen Avrupalı devletlerin ve ABD'nin koruyup kolladığı terör örgütü, bu kez de 'nüfus sayımı' adı altında fişleme yapıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

NÜFUS SAYIMI BAHANESİYLE ULUSLARARASI YARDIM PAYINI ARTIRMA PLANI

Sabah'ın aktardığı habere göre, terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği topraklarda nüfus sayımı bahanesiyle federasyon ve uluslararası yardım payını artırma planlarının altını doldurmaya çalışıyor.

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

'FİŞLEME' ÇALIŞMASI

YPG/PKK'lılar, 7 Mayıs'tan itibaren Haseke'ye bağlı Malikiyye, Kamışlı ve Dirbasiyye ilçeleri ile Rumeylan Gül Ağa, Cezaa, Tel Hamis ve Tel Berrak bölgelerinde "nüfus sayımı" adını verdikleri bir tür "fişleme" çalışması başlattı.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

EVLERE GİREREK ÇEŞİTLİ SORULAR SORUYORLAR

Vatandaşların evlerine giden sivil giyimli YPG/PKK'lılar, hane sahiplerine dini ve etnik kökenleri, doğum yerleri, ikamet ettikleri adres, medeni ve eğitim durumları, yerinden edilip edilmedikleri, sağlık durumları ve meslekleri hakkında sorular soruyor.

Örgüt mensuplarının, ailelerin ve yurt dışındaki yakınlarının geride bıraktığı mal varlıkları ve taşınmazları hakkında da bilgi toplaması dikkati çekiyor.

Örgüt, bir süredir bölgede ve uluslararası destekçileri nezdinde "sosyal kontrat" olarak nitelediği bir planın propagandasını yaparak dış meşruiyet arıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

DIŞ YARDIM PAYINI YÜKSELTME TALEBİNDE BULUNABİLİR

Örgüt, Arap nüfusun hâkimiyetindeki coğrafyada Kürt nüfusun rakamlarını da yeniden düzenleyecek. Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler'den Suriye için yapılan yardımların, Suriye içinde dağılım planlamasında nüfus yoğunluğu oldukça önemli bir kriter.

YPG/PKK'nın sözde nüfus sayımı sonrası, "sağlıklı ve güncel" veriler sağlama iddiasıyla şişirilmiş rakamlarla, işgalindeki topraklara ayrılan dış yardım payını yükseltme talebinde bulunması bekleniyor.

Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Haberi Görüntüle

TAŞINMAZ MAL VARLIKLARA EL KONULACAK

Suriye Bağımsız Kürt Rabıtası Başkanı Abdülaziz Temmo, örgütün "sayım" adı altında farklı amaçlar güttüğü endişesini paylaşarak "Bölgede bulunmayanların ve örgüte muhalif olanların taşınmaz mal varlıklarını tespit etmek için çalışma yapıyorlar.

Ardından, PKK'ya muhalefet edenlerin taşınmazlarına el konulacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading