Yandex Metrica

Atatürkçü Düşünce Derneği'nden bir hazımsızlık daha! Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesini yargıya taşıyacaklarmış

Atatürkçü Düşünce Derneği'nden bir hazımsızlık daha! Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesini yargıya taşıyacaklarmış

İslami değerlere düşmanlığıyla bilinen Atatürkçü Düşünce Derneği yeni bir hazımsızlığa imza attı. Dernek, hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze törenini yargıya taşıma kararı aldı. Yapılan yazılı açıklamada Fatih Camii'nde düzenlenen cenazede laiklik ilkesinin çiğnendiği iddia edilerek, "ADD, laik cumhuriyet ve hukuk devleti karşıtı söylem ve eylemlere karşı bütün gücüyle mücadele edeceğini ve o cenaze töreni ile ilgili olarak yasal yollara başvuracağını duyurur” ifadeleri yer aldı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

İslami değerlere karşı nefretiyle bilinen Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze törenine ilşkin akıl dışı açıklamalara imza attı.

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

CENAZEYE KATILAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALDILAR

ADD'nin İslam'a olan hazımsızlığı bir kez daha su yüzüne çıkmış oldu. Öyle ki Atatürkçü Düşünce Derneği, İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

NEFRETLERİNİ KUSTULAR

Törende anayasanın laiklik ilkesinin açıkça çiğnendiği belirtilen açıklamada, “Laiklik ilkesinin ‘Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağına’ namusu ve şerefi üzerine ant içmiş cumhurbaşkanı, bazı parti genel başkanları, bakanlar, iktidar ve muhalefet milletvekilleri ile Diyanet İşleri Başkanı ve devlet memurları tarafından alenen yok sayıldığını üzüntü ile gördük” denildi. Açıklamada ayrıca şu skandal ifadeler yer aldı:

“O cenaze töreninde, devrim yasası ile yasaklanmış Nakşibendi tarikatının kolu İsmailağa cemaati adlı gerici yapılanmanın ölen şeyhi yerine yenisinin atanmasına sessiz kalarak zımnen onaylayan devlet görevlilerinin anayasamızı ihlal ettiklerine tanık olduk.” 

Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading