Yandex Metrica

Asya Kaplan'ın bir sonraki aşaması Bill Gates'in katil sinekleri mi?

Asya Kaplan'ın bir sonraki aşaması Bill Gates'in katil sinekleri mi?

Karşıyaka Belediyesi'nin yayınladığı 'sivrisinekle mücadele' mesajı, Bill Gates imzalı Oxitec Projesi tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Vatandaşları şüphelendiren temel husus şu oldu: Bugün Asya Kaplan'la korkutup yarın Gates'in asker sineklerini çağıracaklar!

Gündem

23.01.2024, 19:06

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında İstanbul'u çepeçevre saran sivrisinek istilası bu yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni alarma geçirdi. Asla Kaplan türündeki sivrisineklerin nisan ayında döllenmesi nedeniyle bir dizi uyarı yayınlayan CHP'li Karşıyaka Belediyesi, sosyal medyada vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. 

Sivrisineklerle mücadelenin rutin bir belediye faaliyeti olduğuna dikkat çeken İzmirliler, Karşıyaka'da bu tehdidin şimdiden gereğinden fazla büyütülmesini Bill Gates projesine bağladı. Yaptığı açıklamalar ve gizemli faaliyetleriyle tartışmalara konu olan Gates, dünyada sivrisineklerden yayılan hastalıklara çözüm bulmak amacıyla genetiği değiştirilmiş sivrisinek projesinin uygulanmaya başlandığını duyurmuştu. 

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu! Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye... Haberi Görüntüle

BİRER KATİLE DÖNÜŞEBİLİRLER 

Karşıyaka Belediyesi'nin sivrisinek üreme alanlarına ilişkin uyarısıyla gündeme gelen tartışmalar aslında yıllardır devam eden soru işaretlerinin bir tezahürü. Pek çok kişi, Bill Gates tarafından finanse edilen İngiltere merkezli Oxitec şirketinin ürettiği 'OX513A' kodlu GDO sineklerinin zamanla amacı dışında kullanılacağına ve insanlığa ölümcül hastalıklar yayacağına inanıyor. 

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

SITMA VİRÜSÜNÜ ÖNLEME KILIFI

Görünürde sıtma virüsünü önlemek için geliştirilen bu sivrisineklerin istendiği zaman hastalık taşıyıcı birer katile dönüştürülebileceğinden endişe ediliyor. Afrika'da sıtmadan ötürü her yıl 700 bin kişinin öldüğünü savunarak bu projeyi başlattığını duyuran Bill Gates, aynı zamanda dünya nüfusunun 500 milyonlar seviyesine inmesi gerektiğini savunuyor. Dolayısıyla Gates'in 'insanların hayatını koruma' kılıflı tüm işlerine şüpheyle bakılıyor.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları "Mercek" altında: 869 gözaltı Haberi Görüntüle

ASYA KAPLAN NEDEN YÜKSELİŞTE?

Gates tasarımı asker sivrisineklerin çeşitli ülkelerde yönetimlerin izniyle kullanılabilmesi için insanlığın başına sivrisineklerden çeşitli belalar açmak gerekiyor. Son yıllarda Asya Kaplan sivrisinek popülasyonundaki geometrik yükselişe bu nedenle şüpheyle bakılıyor. Çünkü dünya nüfusunu düşürmek isteyen küresel odaklar insanlara ilk etapta, 'önemli bir soruna çözüm getirme vaadiyle' yaklaşıyor. Asya Kaplan sineği gibi giderek büyüyen ya da büyütülen bir sorun, Gates türü işadamlarının GDO'lu sinek çözümüyle piyasaya girişini hızlandıracak potansiyel barındırıyor. 

23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk Bayramı Ceza konseri nerede yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk... Haberi Görüntüle

İŞTE KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NİN UYARILARI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading