Yandex Metrica

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu!

Bursa'da polis ekiplerinden kaçmaya çalışan bir hırsızı kovalamaya başladı. Bir esnaf ise çay içerken, polislerin hırsızı kovaladığını görünce ayağa kalktı ve hırısıza çelme takıp kovaladı. O anlar ise sosyal medya da viral oldu.

Gündem

03.05.2024, 00:45

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dün öğlen saatlerinde Çarşamba Mahallesi'nde polis ekipleri bir hırsızı kovalamaya başladı. 

Polis ekiplerinin uzun süreli kovalamacası sonrasında  bir erkek kuaföru önünde oturan esnaf İshak Kukaroğlu sokakta çay içtiği sırada kovalamaya denk geldi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: 3 ilde ücretsiz toplu taşıma kararı Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: 3 ilde ücretsiz toplu taşıma... Haberi Görüntüle

ÖNCE HIRSIZI YAKALADI SONRA ÇAYINI İÇTİ

Şüpheli hırsızın kovalamacasında polis ekiplerine destek olan Kukaroğlu, sandalyeden kalkarak hırsızın ayağına çelme taktı ve polis ekiplerine yardımcı oldu.

Esnaf Kukaroğlu ise hırsızı polis ekiplerine destek olduktan sonra masasına oturarak çayını içmeye devam etti. 

ABD önce Gazze'ye baksın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 olayları üzerinden asılsız iddialara sert tepki ABD önce Gazze'ye baksın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 olayları üzerinden asılsız... Haberi Görüntüle

ÖRNEK DAVRANIŞI SOSYAL MEDAY DA VİRAL OLDU

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ise sosyal medya da viral oldu. 

Esnaf Kukaroğlu ise o an yaşadıklarını bir bir anlattı. Kukaroğlu; “Burada erkek kuaförlüğü yapıyorum. Müşteri yoktu ben de dışarı çıkıp bir çay içeyim dedim. O sırada birinin polisten kaçtığını gördüm. Millet ne olduğunu anlamaya çalışırken kaçan adamın üzerine atlayıp polise teslim ettim. Sonra dönüp çayımı içtim. Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım”  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading