Yandex Metrica

Aşılamada 23 il mavi kategoride

Aşılamada 23 il mavi kategoride

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Isparta'da ikinci doz koronavirüs aşısı olan kişilerin oranının yüzde 75'i geçtiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 22:00

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “COVID-19'a karşı ikinci doz aşı oranı Isparta'da da yüzde 75'i geçti. Böylece mavi il sayımız 23'e ulaştı. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yarışalım” ifadelerini kullandı.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi? Özgür Özel'den görüşmeyle ilgili açıklama! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi?... Haberi Görüntüle

“İKİNCİ DOZ AŞI ORANINDA YÜZDE 75'İ AŞMAK ÜZERE YARIŞALIM”

Bakan Koca, Konya ve Kars'ta ikinci doz koronavirüs aşısı olan kişilerin oranının yüzde 65'i, Bingöl'de ise yüzde 55'i geçtiğini de şu ifadeleri kullanarak duyurdu:

“COVID-19'a karşı ikinci doz aşı oranı Konya ve Kars'ta bugün yüzde 65'i geçti. Bu iki ilimizin haritadaki rengi artık sarı. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yüzde 75'i aşmak üzere yarışalım.”

Bingöl'de ise ikinci doz aşı oranının yüzde 55'i geçtiğinden bahseden Koca, bu ilin koronavirüs aşılama haritasındaki renginin turuncu olduğunu belirtti.

Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş hali... Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş... Haberi Görüntüle

“HENÜZ TOPLUM BAĞIŞIKLIĞI AŞAMASINDA DEĞİLİZ”

Bakan Fahrettin Koca, Türkiye'nin henüz toplum bağışıklığı aşamasında olmadığından da bahsederek şu ifadeleri kullandı:

“Aşı hiçbirimizi koronavirüse karşı kahraman yapmaz. Aşı olan da maske takmalı, sosyal mesafe kuralına mümkün mertebe uymalıdır. Virüs, hasta etmese bile, herkese bulaşma ve yayılma potansiyeline sahiptir. Toplum bağışıklığı sağlanana kadar kurallara uymalıyız. Yarın ister dışarıda ister kapalı mekanda, yolunuz kalabalık bir yere düşerse çevrenize bakın. Kaçımız maskemizi takmış, kaçımız takmamışız? Sosyal mesafe kuralına uyum çabası var mı? Henüz toplum bağışıklığı aşamasında değiliz. Aşılarımızı olmalı ve kurallara uymalıyız.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading