Yandex Metrica

Amerikan parası körlüğe neden oldu! Tonlarca soğan döküldü, Alper görmedi...

Amerikan parası körlüğe neden oldu! Tonlarca soğan döküldü, Alper görmedi...

ABD ve Avrupa ülkelerinden gelen yüklü miktardaki para, eski Taraf yazarı Alper Görmüş'ün gözlerine perde indirdi. Serbestiyet adlı site, çarşı-pazardaki fahiş fiyatın nedenini sorgulayanlarla kendince alay etmeye çalışıyor.

Gündem

23.01.2024, 19:06

ABD ve Avrupa ülkelerinden yüz binlerce dolar para alan haber siteleri, gıda fiyatlarındaki pahalılığın altında organize bir eylemin olduğu fikrine tahammül edemiyor. 

Denetimlerde bazı zincir marketlerin stokçuluk yaptığı görüntülerle kanıtlanmış olmasına rağmen bu skandallardan hiçbirine yer vermeyen fondaş basın, gıda-market çetesinin peşine düşenlerle de alay etmeye çalışıyor. 

ABD-Avrupa destekli fondaş gazetecilerden Alper Görmüş yönetimindeki Serbestiyet adlı site, iktidara yakın kesimlerin dile getirdiği tezleri bir süredir 'Yüksek Analiz' başlığı altında yayınlayarak kendince aşağılamaya çalışıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

ÖNCE FOTOĞRAFI BAK, SONRA ALAY ET

Bir dönem FETÖ'nün operasyon aygıtı Taraf gazetesinde de yazarlık yapan Alper Görmüş, yönettiği 'haber' sitesinde son olarak Akit gazetesinin manşetini alaya aldı. 

Gıda fiyatlarındaki pahalılığın sebeplerini masaya yatıran Akit, bugün okuyucularının karşısına Ankara ve Çorum'da yol kenarlarına dökülmüş tonlarca soğan-sarımsağı gösteren fotoğraflarla çıkmış, "Bu gıdalar halka neden ulaştırılmıyor da çürümeye terk ediliyor?" diye sormuştu. 

Fondaş Serbestiyet, sözkonusu skandal fotoğrafları görmek ve bunu sorgulamak yerine, Akit haberini 'Yüksek Analiz' adlı gülünç köşede yayınlayıp 'gıda çetesi' iddialarıyla dalga geçmeye çalıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading