Yandex Metrica

Altılı masanın yalakası! Ekrem İmamoğlu’ndan canlı yayında adaylık açıklaması

Altılı masanın yalakası! Ekrem İmamoğlu’ndan canlı yayında adaylık açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili konuşan İmamoğlu "6'lı masanın neferiyim. Aday olma meselesi detay benim için. O en son mesele" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV'de yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu. Adı adaylar arasında geçen İmamoğlu, Altılı masaya göndermede bulundu ve "6'lı masanın neferiyim. Aday olma meselesi detay benim için. O en son mesele" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA KARAR VERECEK 

İmamoğlu, adaylığın ilişkin ise şu şekilde açıklamada bulundu; 

Bu 6'lı masanın işi. Halkıyla beraber düşünecek, karar verecek. Sayın Cumhurbaşkanının adayı merak etmesi bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız. Esas mesele 6'lı masa dimdik ayakta durmak zorunda. Ben 6'lı masanın neferiyim. Aday olma meselesi detay benim için. O en son mesele. 86 milyon insanın yüzü İstanbul'a bakıyor. Ben İstanbul'dan Türkiye'nin her yerine moral vermekle yükümlüyüm.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading