Yandex Metrica

Altılı masada kılıçlar çekildi! Aralık ayı ittifak için sert geçecek: Kılıçdaroğlu adaylığını açıklayacak iddiası

Altılı masada kılıçlar çekildi! Aralık ayı ittifak için sert geçecek: Kılıçdaroğlu adaylığını açıklayacak iddiası

CHP'ye yakın isimler ve parti tarafından fonlanan basın organları, Kılıçdaroğlu'nun 'bir vizyon belgesi' açıklayacağını ve bununla da adaylığını ilan edeceğini öne sürdü. CHP eski vekili Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun 'bir kalkınma planı' hazırladığını ve iktidara gelmeleri durumunda ilk 100 günde ne yapacaklarını açıklayacağını iddia etti.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Altılı masanın ortaklarından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Kasım'ı bekleyin, Bay Kemal'i bekleyin" demişti. Ancak kasım ayında beklenen açıklamayı ertelemişti. Aralık ayında Kılıçdaroğlu'nun 'bir vizyon belgesi' açıklayacağını ve bununla da adaylığını ilan edeceği ortaya atıldı. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu geride kalan gün yaptığı açıklama ile Kasım ayına yetişemediğini itiraf ederek bu kez Aralık ayını işaret etti ve "3 Aralık'ı bekleyin" dedi. CHP'ye yakın isimler ve parti tarafından fonlanan basın organları, Kılıçdaroğlu'nun 'bir vizyon belgesi' açıklayacağını öne sürdü.

Parti kulislerinde yer alan bilgilere göre; birçok CHP'li siyasetçi, Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istiyor. CHP liderinin açıklayacağı projeleri, Altılı Masa'nın gündemine de taşıyacağı belirtiliyor.

2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf Öğretmenliği) kaç kişi atanacak? 2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf... Haberi Görüntüle

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıkladı! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ YARKADAŞ: "ADAYLIĞI İÇİN GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEK"

CHP eski vekili Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında, Kılıçdaroğlu'nun 'bir kalkınma planı' hazırladığını ve iktidara gelmeleri durumunda ilk 100 günde ne yapacaklarını açıklayacağını söyledi.

Yarkadaş, 3 Aralık'taki açıklamanın "Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin güçlü bir mesaj niteliği taşımış olacağını" söyledi.

İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan'dan görüşmeyle ilgili dikkat çeken açıklama! İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi?... Haberi Görüntüle

"KEMAL BEY KARARLI, ADAY GİBİ GÖRÜNÜYOR"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için "Kemal Bey kararlı, aday gibi görünüyor" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading