Yandex Metrica

Altılı Masa'nın LGBT çıkmazı: Eşcinselleri bir tek CHP destekliyor, diğer ortaklar suskun

Altılı Masa'nın LGBT çıkmazı: Eşcinselleri bir tek CHP destekliyor, diğer ortaklar suskun

Lût Kavmi sapkınlığına destek olup olmama konusu Altılı Masa'yı çıkmaza sokmuş görünüyor. LGBT destekçisi bir derneğin çevrimiçi toplantısında 6 parti temsilcilerinden farklı sesler çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:29

Eşcinselliği meşrulaştırma amacı güden ve 'cinsiyet eşitliği' adı altında erkek çocuklara etek giydirmeye çalışan sapkın zihniyet Altılı Masa'yı böldü. Müslüman Türkiye'de LGBT ahlaksızlığına destek veren oluşumlardan Ses Eşitlik ve Dayanışma Derneği, Altılı Masa'da bulunan partilerin temsilcileriyle çevrimiçi toplantıda buluştu. Sözkonusu oturum, LGBT konusunda partilerin net bir şekilde ayrıştığını gözler önüne serdi. 

Gülseren Onanç

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, GELECEK Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, SES Derneği Başkanı Gülseren Onanç'ın sorularını cevapladı. 

Elon Musk'tan heyecanlandıran Vine anketi: Vine tekrar mı açılacak? Elon Musk'tan heyecanlandıran Vine anketi: Vine tekrar mı açılacak? Haberi Görüntüle

CHP: DİLEDİKLERİ CİNSİYETİ YAŞASINLAR

Muharrem Erkek

Onanç'ın "LGBTİ+ hakları konusundaki politikanız nedir?" sorusuna CHP'li Muharrem Erkek, "Demokrasinin temeli insandır, bireydir, özgür bireydir. Her bireyin dilediği cinsiyeti ve cinsel yönelimi yaşama hakkı vardır. Demokratik bir hukuk devletinde bu haklar tanınmalı ve saygı gösterilmeli. Ancak bugün, tüm haklar tehdit altında. Basın hakkı, toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkı... Biz nütün bunları aşarız, yeter ki birbirimizi dinleyelim ve anlayalım. Tartışırsak ve dinlersek Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. İlk seçimden sonra bu sıkıntıları aşacağız" dedi. 

Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Haberi Görüntüle

DP LGBT KONUSUNU GEÇİŞTİRDİ 

Bülent Şahinalp

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp ise LGBT konusuna değinmeksizin 'kadın hakları'ndan bahsederek meseleyi geçiştirdi. Şahinalp, "Kadınlar siyasi hayata atılma konusunda tereddüt yaşıyor. Katılım, genel merkezde ve ilçe merkezlerinde arzu edilen seviyede değil. Düşük istek var. Bunu teşvik etmemiz gerekiyor" dedi. 

'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi Haberi Görüntüle

DEVA: POZİTİF AYRIMCILIĞA VARIZ

Mustafa Yeneroğlu

Kendilerini KHK tanımıyla maskelemiş FETÖ'cüleri devlet kadrolarına yeniden sokmayı vaat eden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'ın sağ kolu Mustafa Yeneroğlu da LGBT konusuna girmemeyi tercih etti. Kadın-erkek eşitliğini sağlamak gerektiğinden bahseden Yeneroğlu, partisinin kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı desteklediğini kaydetti. 

Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Haberi Görüntüle

GELECEK: BİZ TÜM HAKLARI SAVUNURUZ

Ayhan Sefer Üstün

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ise "Kadının siyasette, sosyal hayatta ve istihdamdaki dezavantajlarını ortadan kaldırmaya dönük politikaları savunuyoruz. Biz Türkiye’nin haklarını savunmak için, insanlığın haklarını savunmak için bir araya geldik. Kadın hakları da bunlardan bir tanesi" diyerek LGBT haklarının ne olacağına dair fikrini dile getirmedi. 

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ: BİZ ERKEKLER DE ÖĞRENİYORUZ

Bahadır Erdem

LGBT sapkınlığına temas etmemeyi seçen diğer bir siyasetçi de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem oldu. "Kadın-erkek eşitliğine saldırmak cumhuriyete saldırmaktır" diyen Erdem, siyasette daha fazla kadın olması gerektiğini belirtti. "Kadın haklarını erkekler de savunmak zorunda. Yoksa ileri gidemeyiz" diyen Erdem, LGBT konusuna girmektense erkek cinsiyetini aşağılamayı daha makul buldu: "Bizler de öğreniyoruz. Altılı Masa'daki erkekler de öğreniyor. Başımıza getirdikleriyle AKP bize demokrasiyi, kadın haklarını nasıl kucaklamamız gerektiğini öğretti."

Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç ortadan ikiye bölündü! Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç... Haberi Görüntüle

SP: İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NE KARŞIYIZ

Bülent Kaya

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya oldu. İstanbul Sözleşmesi'nin toplumda yeterince tartışılmadığını ve bu sözleşmeye karşı olduklarını ifade eden Kaya, "Sözleşmenin sorun yaratmaya müsait yanlarını konuşmamız lazım. Bazı ülkeler hala imzalanmadı, çekince koyan bazı ülkeler de çekincelerini hala kaldırmadı. Bu sözleşmede ailenin bütün olarak değerlendirilmediğini, sadece kadını önceleyerek kadına şiddetin önlenemeyeceğini düşünüyoruz" dedi. SP'li Kaya, LGBT meselesini ustalıkla geçiştirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading