Yandex Metrica

Altılı Masa'dan sonra CHP dağılıyor! Mansur Yavaş 'ben yokum' diyecek

Altılı Masa'dan sonra CHP dağılıyor! Mansur Yavaş 'ben yokum' diyecek

Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün görüşecek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın, 'Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, ben seçim çalışmalarına katılmayacağım' diyeceği iddia edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Altılı Masa'nın yönetimi sistemi vatandaştan büyük tepki çekerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı. 

“Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcıları olacak” teklifiyle tekrar Masa’ya tekrar dönen Akşener krizinin etkileri geçmemişken bir yeni kriz daha patlayacak. 

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

KULİSLERDEN ÇARPICI İDDİA 

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, Altılı Masa'yı zora sokacak bir kulis bilgisine yer verdi. Aktaş "Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na: Diğer Genel Başkanlar varsa, ben yokum!" başlıklı yazısında çarpıcı iddialarda bulundu.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

BEN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILMAYACAĞIM

Mansur Yavaş'ın bugün Kılıçdaroğlu'ndan randevu istediğini ve görüşmenin bugün gerçekleşeceğini belirten Aktaş, yazısında şu ifadelere yer verdi:

Mansur Yavaş bu buluşmada Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, ben seçim çalışmalarına katılmayacağım” diyecek. Mansur Yavaş’ın bu çıkışı, propaganda dönemi başlarken Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok zor durumda bırakacak gibi görünüyor. Peki Yavaş neden böyle bir çıkış yapacak?

23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk Bayramı Ceza konseri nerede yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI SİSTEMİ BAŞLAMADAN BİTECEK 

Bu yazıyı yazmaya başlarken okumanız için linkini de koyduğum diğer yazımda ifade ettiğim gibi, Meral Akşener, sadece iki Belediye Başkanı'nın, yani İmamoğlu ve Yavaş’ın 1+2 formülüyle cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını, İttifak’ın diğer genel başkanlarının bu göreve getirilmeyeceğini düşünüyordu. Ancak son toplantıda işin rengi değişmiş ve formül 1+2+5 olarak ilan edilmişti.

Ankara kulislerini çok iyi bilen ve tüm partilerin kulislerine hâkim olan önemli bir siyasetçinin bana aktardığına göre, Yavaş’ın Kılıçdaroğlu’na bu çıkışını Meral Akşener de Ekrem İmamoğlu da biliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading