Yandex Metrica

Ali Babacan'dan kaos itirafı: Bir parti bile itiraz ederse o madde ortak politikalar metnine girmiyor

Ali Babacan'dan kaos itirafı: Bir parti bile itiraz ederse o madde ortak politikalar metnine girmiyor

Altılı Masa'nın ortak karar ve mutabakat konusundaki karmaşık yapı seçmende şüphe uyandırıyor. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV canlı yayınında itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Ali Babacan, kaos itirafı gibi açıklamasında, "Bir parti bile itiraz ederse o madde ortak politikalar metnine girmiyor." diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak tarihi seçimler için gün saymaya devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya geri dönmesiyle son bulan krizin ardından Millet İttifakı, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıkladı. 12 maddelik ortak mutabakat metni de açıklandı.

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

7 KİŞİYE CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI 

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanması durumunda masadaki diğer parti liderleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacak. Meral Akşener'in itirazının ardından Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması ile ilgili madde ortak mutabakat metnine eklendi.

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

MASA, KAOS MU VADEDİYOR?

Bu kapsamda Altılı Masa'nın ortak karar ve mutabakat konusundaki karmaşık yapı seçmende şüphe uyandırıyor. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV canlı yayınında itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. İstanbul Sözleşmesi konusunda 6 partinin mutabık kalamadığını belirten Babacan bu nedenle ortak politikalar metninde İstanbul Sözleşmesi'ne dönme talebinin yer almadığını ifade etti.

Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay yorum Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay... Haberi Görüntüle

''BİR PARTİNİN İTİRAZI VARSA O POLİTİKALAR METNİNE GİRMİYOR''

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"İstanbul Sözleşmesi'ne dönülmesi ile alakalı 6 parti arasında tam mutabakat sağlanamadığı için bunu ortak politikalar metnine eklemedik. 6 partinin önemli bir ilkesi var 6'da 6 mutabakat. Bir partinin bile kuvvetli itirazı varsa o politikalar metnine girmiyor." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading