Yandex Metrica

Akşener'in masayı dağıtması sonrasında İYİ Parti üyeliklerinden toplu istifa!

Akşener'in masayı dağıtması sonrasında İYİ Parti üyeliklerinden toplu istifa!

İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrasında İYİ Parti Lideri Akşener'in yaptığı sert açıklamalar ve bu açıklamalarla birlikte Altılı Masayı kesin bir dille dağıtması neticesinde İYİ Parti üyesi birçok vatandaş parti üyeliğinden istifa etme kararı aldı.

Gündem

03.02.2024, 09:25

Altılı Masa liderleri dün 12. kez bir araya geldi. Toplamda 6 saat süren toplantıda İYİ Parti dışındaki 5 parti, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay verirken İYİ Parti bu karara karşı çıktı ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın adaylığını masaya sürdü. 

Akşener'in bu önerisi masada karşılık bulmadı. Dün gece partisini olağanüstü toplantıya çağıran Meral Akşener bugün Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrasında bir açıklama yaparak çok sert ifadeler kullandı.

Son dakika... İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi Son dakika... İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye... Haberi Görüntüle

"İYİ PARTİ DAYATMAYA MECBUR BIRAKILDI"

"En sonda söyleyeceklerimizi başta söyleyim; İYİ Parti bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ile sıtma arasında tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir. Kişisel ikbal hesapları için üretilmiş siyasetin hınk diyicisi olmayacaktır." şeklinde konuşan Akşener Altılı Masa'dan ayrıldığını resmen açıkladı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve davet etti.

Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya... Haberi Görüntüle

PARTİDEN İSTİFALAR

Altılı Masa'nın dağılması üzerine sosyal medyada örgütlenen vatandaşlar İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiklerine dair ekran görüntülerini Twitter'da paylaşmaya başladı. İşte vatandaşların o açıklamaları:

"İyi Parti'deki ilçe meclis üyeliği görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. kamuoyuna saygılarımla.  @iyiparti"

"Ekte sunduğum görüntüye Bakın! E-Devlet üzerinden SİYASİ Parti üyeliği sonlandırma hizmetinde yaşanan yoğunluk! Bu ülkeyi EGOLARA, KİBİRLERE, SİYASİ çıkarlara FEDA edenler TÜRK Milletine İHANET etmiştir."

"Bunca zaman beraber olduğun masadan böyle çirkin açıklamalarla ayrılmanın neresi savunulacak bişey az önce bende iyi parti üyeliği bitirdim. Düzgün bir açıklama gelmedikçe   
@meral_aksener peşinden kimseye oy vermem."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading