Yandex Metrica

AK Parti tüm partilerin toplamını 4'e katladı! Yargıtay açıkladı: İşte siyasi partilerin üye oranları

AK Parti tüm partilerin toplamını 4'e katladı! Yargıtay açıkladı: İşte siyasi partilerin üye oranları

Yargıtay, siyasi partilerin üye sayısını açıkladı. Buna göre, AK Parti, toplam 11 milyon 241 bin 230 üye ile diğer tüm siyasi partilerin toplamından 4,5 kat daha fazla üyeye sahip.

Gündem

23.01.2024, 20:16

Yargıtay, siyasi partilerin üye sayısını açıkladı. Rakamlara göre AK Parti toplada 11 milyon 241 bin 230 üye ile tüm zamanların en yüksek siyasi parti üye rakamına erişirken tüm partilerin toplamının 4,5 katı kadar üye kazandı.

İşte partilerin üye sayısı:

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Tüm siyasi partilerin üye sayılarının toplamının 4,5 katı üyesi ile AK Partimiz, tarihte bugüne kadar bir siyasi organizasyonun ulaştığı en yüksek üye sayısına erişmiş oldu." ifadesini kullandı.

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael Jordan imzalı ayakkabı nereden, nasıl alınır? Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael... Haberi Görüntüle

"BU RAKAMLAR GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMANIN BİR ÜRÜNÜDÜR"

Kandemir, açıklamasında şunları söyledi:

"Bizim için üyelik nicel bir anlam ifade etmenin ötesinde; kapı kapı dolaşmanın, gönül birlikteliği sağlamanın bir ürünüdür. Partimiz her meslek grubundan, her sosyolojiden, her yaştan, her toplumsal kesimden üyesiyle ülkemiz siyasetinde en geniş tabana oturmuştur ve yola çıkarken kendisini nitelediği haliyle milletin partisi olmaya devam etmektedir. Üyelik, bir siyasi yapı ile kurulan en kalıcı, en onurlu, en samimi, en güzel bağdır. Partimizin, bizim için en değerli makamında bulunan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi? İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden... Haberi Görüntüle

DEMOKRASİMİZİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ

11 milyon 241 bin 230 kişilik geniş bir aile olmanın mutluluğu ile bu birlikteliğin inşasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, ana kademe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde, dünyaya örnek teşkilat modelimiz ile yeni üyeler, gönüller kazanarak partimizi, demokrasimizi büyütmeye devam edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading