Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Rum-Yunan saldırganlığı asla sonuç alamayacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Rum-Yunan saldırganlığı asla sonuç alamayacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından KKTC'nin 38'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak Rum-Yunan ittifakı hakkında açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:18

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada KKTC'nin 38'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak Rum-Yunan birliğinin Türkiye'ye saldırgan davranması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, KKTC'nin 38'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC'nin haklı davasının yanında olacaklarını bildirdi. 

MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma sonucu nereden öğrenilir? MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanır 2024? Mayıs asker sınıflandırma... Haberi Görüntüle

'RUM-YUNAN SALDIRGANLIĞI ASLA SONUÇ ALAMAYACAK'

'KKTC'nin hak ve menfaatleri her zaman korunacaktır.' diyen Çelik, 'Rum-Yunan saldırganlığı hiç bir zaman sonuç alamayacaktır.' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatının her anında KKTC'nin hak ve menfaatlerini korumak için mücadele verdiğini hatırlatan Çelik, Rauf Denktaş ve Kıbrıs davası için can veren şehitleri rahmetle andığını ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading