Yandex Metrica

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Şebnem Şirin mesajı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Şebnem Şirin mesajı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sevgilisi tarafından katledilen Şebnem Şirin'le ilgili yaptığı açıklamada "Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. Şebnem Şirin’e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 18:12

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürülen gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Şirin'in, ayrılmak istediği için çıkan tartışma sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Saat 06.00 sıralarında yaşanan olay sonrası Zıbıncı'nın çağırdığı ağabeyinin apart daireye gelip, polise ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Dairede polisin yaptığı incelemede iki ayrı kanlı meyve bıçağının bulunduğu belirtildi. Elinden hafif şekilde yaralanan Zıbıncı'nın kavga sırasında Şirin'i önce yüzünden ardından da boğazından bıçakladığı öne sürüldü. Kaleiçi Çarşısı'nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı'nın Şebnem Şirin'in evine aralıklarla gidip kaldığı, olayın ardından kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Şebnem Şirin'in Denizli'de bir şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat'ın torunu olduğu öğrenildi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

'YARGILAMA SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten vahşi cinayetle ilgili açıklama geldi. Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle: ''Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. Şebnem Şirin’e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor.Kadına dönük şiddetle mücadele her alanda daha güçlü sürmelidir. Daha yoğun müacadele etmeliyiz. Bu tek boyutlu değil toplumun toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadelesidir. Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz. Kaybettiğimiz tüm canlara ve #ŞebnemŞirin'e rahmet diliyoruz.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading