Yandex Metrica

AK Parti logosunu gören CHP'liden gurbetçilere çirkin saldırı!

AK Parti logosunu gören CHP'liden gurbetçilere çirkin saldırı!

28 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala muhalif seçmenlerin provokasyonları şiddetini arttırarak devam ediyor. Üzerinde AK Parti logosu bulunan aracı durduran bir provokatör gurbetçilere hakaretler savurdu.

Gündem

07.04.2024, 18:39

Türkiye 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gidecek. Türkiye'nin kaderini belirleyecek bu seçimler öncesi muhalif seçmenlerin çirkin provokasyonları devam ediyor. 

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ SEÇMENE SALDIRI

14 Mayıs seçimleri sonrası depremzedelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesi ile hakaretler, küfürler ve tehdit mesajları yollayan FETÖ, PKK ve CHP'nin trolleri ortamı gerecek hiç bir hareketten geri durmuyor. Seçim gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın farklı zaferi sonrası kaos planları suya düşen muhalifler, 28 Mayıs seçimleri öncesi AK Partili seçmenlere karşı saldırılarını sürdürüyor.

Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3. bölüm var mı, bitti mi? Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3.... Haberi Görüntüle

"BAŞI AÇIK BUNUN"

Üzerinde AK Parti logosu bulunan aracı durduran bir şahıs, provokasyona soyundu. Hakaretler, dalga geçmeler ile gurbetçileri tahrik etmeye çalışan şahıs, "Başı açık bunun" diyerek seçim öncesi çirkin saldırıya imza attı. 

Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Haberi Görüntüle

"BU ARABAYI ALAMIYORUM"

Provokasyona devam eden saldırgan, "Ben sizin yüzünden bu arabayı alamıyorum" ifadelerinin ardından genç kadının kıyafetini hedef aldı. "Brooklyn üstü giymişsin, Alman mısın Amerikan mı" cümlelerini kullanan şahıs genç kadını öfkelendirdi.

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

"SONUNUZ GELDİ"

Saldırgan, "Pazar günü bittiniz siz, gömeceğiz sizi. Sonunuz geldi." şeklinde haretlerine devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading