Yandex Metrica

Ailesini kurşuna dizen küçük çocuk annesini suçladı

Ailesini kurşuna dizen küçük çocuk annesini suçladı

Ordu'da 14 yaşındaki F.Y., fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden tartıştığı ailesine, polis babasının tabancası ile kurşun yağdırmıştı. Anne, anneanne ve ağabey hayatını kaybederken, baba ise ağır yaralanmıştı. Olayın ardından F.Y.'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. F.Y.'nin özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını ve bunun içinde kin biriktirmesine neden olduğunu söylediği belirtildi.

Gündem

27.02.2024, 05:18

Ordu'nun Korgan ilçesine bağlı Tepe Mahallesi Eğlence mevkisinde meydana gelen olayda 14 yaşındaki F.Y., iddiaya göre, kahvaltı sofrasında aile bireylerine fındık toplamak istemediğini söyleyince tartışma çıktı.

İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın ele geçirildi İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın... Haberi Görüntüle

BABASININ TABANCASIYLA AİLESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Bu sırada F.Y., polis babasının beylik tabancasını alıp, aile bireylerine kurşun yağdırdı. Annesi Rahime Yalpı ile anneannesi Cennet Gedek'i öldüren F.Y., babası Cemalettin ile ağabeyi Murat Yalpı'yı da yaraladı.

ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar Haberi Görüntüle

4 YAŞINDAKİ KARDEŞİ KAÇARAK KURTULDU

Olay sırasında odada bulunan ailenin küçük oğlu Yusuf Eymen'in (4) ise kaçarak olaydan kurtulduğu belirtildi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürülen baba oğuldan Murat Yalpı da yolda yaşamını yitirdi. Aile bireylerinin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Olay sonrası F.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Tokat'ta polis olduğu öğrenilen Cemalettin Yalpı'nın fındık hasadı için memleketine geldiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading