Yandex Metrica

8 yıl sonra seçim yapıldı! AK Parti büyük farkla kazandı

8 yıl sonra seçim yapıldı! AK Parti büyük farkla kazandı

Çankırı'nın Orta ilçesinde 8 yıl sonra yeniden belde statüsünü kazanan Dodurga halkı bugün belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti. Çankırı Dodurga'da 8 yıl sonra yapılan belediye başkanı seçimini AK Parti'nin adayı Hüseyin Kaşıkçı kazandı. Kaşıkçı 955 oy ile birinci olurken en yakın rakibi Yeniden Refah Partisi'nin adayı Hakan Kuşcu 47 oy aldı.

Gündem

05.02.2024, 06:38

Çankırı'nın Orta ilçesinde 8 yıl sonra yeniden belde statüsünü kazanan Dodurga halkı bugün belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale geldi Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale... Haberi Görüntüle

1411 SEÇMEN OY KULLANDI

Dodurga'daki bin 411 seçmen, Dodurga İlkokulu, belde yemekhanesi ve sağlık evinde kurulan 6 sandıkta saat 08.00'de oy kullanmaya başladı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından oy sandıkları saat 17.00 itibari ile açılmaya başlandı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda öğretmen ataması yapılacak Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda... Haberi Görüntüle

8 ADAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN YARIŞTI

Seçimde belediye başkanlığı için AK Parti'den Hasan Hüseyin Kaşıkçı, Demokratik Sol Parti'den Namık Kaya, Demokrasi ve Atılım Partisi'nden Şerafettin Kaplan, Yeniden Refah Partisi'nden Hakan Kuşcu, Memleket Partisi'nden Osman Dede, Saadet Partisi'nden İbrahim Çolak, Adalet Partisi'nden Emine Yayla ve Türkiye Değişim Partisi'nden Kamil Erdoğdu yarıştı.

Dodurga'daki seçimde AK Parti ezdi geçti: Yüzde 87! Erdoğan tebrik etti

İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23 Nisan'da hangi konserler ve ekinlikler var? İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23... Haberi Görüntüle

AK PARTİ BÜYÜK FARKLA SEÇİMİ KAZANDI

Resmi olmayan sonuçlara göre Çankırı'nın Dodurga beldesindeki belediye seçimini Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Hasan Hüseyin Kaşıkçı 955 oy toplayarak yüzde 87.2 oranla seçimi kazandı.

Diğer partilerin aldığı topladıkları oy ise şöyle:

Yeniden Refah Partisi: 47 oy (Yüzde 4.2)

Adalet Partisi: 23 oy (Yüzde 2.1)

Deva Partisi: 23 oy (Yüzde 2.1)

Memleket Partisi: 21 oy (Yüzde 1.9)

Saadet Partisi: 17 oy (Yüzde 1.6)

Türkiye Değişim Partisi: 14 oy (Yüzde 1.3)

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından tebrik mesajı yayımladı. Erdoğan, "Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, %87,02 ile kazanan AK Partimizi ve Cumhur İttifakı'mızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Dodurga halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading