Yandex Metrica

7 yaşındaki küçük Fatma Kadıköy'deki gürültü kirliliğine tepki gösterdi: Hastayım pencereyi açamıyorum

7 yaşındaki küçük Fatma Kadıköy'deki gürültü kirliliğine tepki gösterdi: Hastayım pencereyi açamıyorum

İstanbul Kadıköy'deki gürültü kirliliği ilçe sakinleri açısından büyük sporun teşkil ediyor. Bu gürültü kirliliğine karşı 7 yaşındaki Fatma'nın astığı pankart büyük anlam taşıyor.

Gündem

09.02.2024, 12:04

Alkollü eğlence denince akla gelen ilk lokasyonlardan biri olan Kadıköy'deki gürültü kirliliği, ilçe sakinlerini canından bezdiriyor. 

Bar ve restoranlar, bu gürültünün en büyük nedenlerinden. Kadıköy sakinleri yıllardır bu restoran ve barlardan şikayetçi. Caferağa Mahallesi’nde bulunan ve Öney Apartmanı’na asılan bir pankart, gürültü kirliliğine karşı en dikkat çekici tepkilerden biri oldu.

7 yaşındaki Fatma ve ailesince hazırlanan pankartta, şu ifadelere yer verildi:

“Ben Fatma, 7 yaşındayım. Hastalığımdan dolayı evimin sürekli havalanması gerekiyor. Çok gürültü olduğu için pencereleri açamıyoruz.”

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ

Kadıköy'de yaşanan gürültü kirliliğine pankartlı tepki daha önce de görülmüştü.

"Ben Ahmet, 6 yaşındayım. Bu mahallede doğdum. Mahallemi çok seviyorum ama geceleri gürültüden uyuyamıyorum. Lütfen gürültü yapmayın. Çok ses var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading