Yandex Metrica

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro ücretsiz mi? AntRay, AntObüs saat kaça kadar ücretsiz?

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro ücretsiz mi? AntRay, AntObüs saat kaça kadar ücretsiz?

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Türkiye il ve ilçe belediye başkanlarını belirlemeye hazırlanırken, vatandaşlar 31 Mart günü ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Vatandaşlar arama motorlarında 31 Mart 2024 günü Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü Antray, Antobüs saat kaça kadar ücretsiz? sorularına yanıt arıyor.  

Gündem

13.04.2024, 11:56

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde bir çok belediye toplu taşıma araçlarında ek sefer ve ek saat uygulamasına gitti. 31 Mart Pazar günü Antalya'da oy kullanacak, oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar 31 Mart Pazar günü Antalya'da AntRay, AntObüslerin ücretsiz olup olmadığına yanıt arıyor. Peki 31 Mart günü Antalya'da otobüsler bedava mı? Antalya'da AntRay, AntObüs otobüsleri ücretsiz mi?

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

31 MART (BUGÜN) ANTALYA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Antalya'da31 Mart Pazar günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair resmi henüz açıklama gelmedi. Ulaşımın normal ücret tarifesinden hizmet vermesi planlıyor.

DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler Haberi Görüntüle

ANTALYA'DA SEÇİM GÜNÜ TOPLU TAŞIMADA İNDİRİME GİDİLDİ Mİ?

Antalya'da heniz 31 Mart Pazar günü seçimde oy kullanacak vatandaşlar için toplu taşımada indirime gidilip gidilmediği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading