Yandex Metrica

DOLAR

32.47

%-0 expand_less

EURO

34.85

%-0.3 expand_more

ALTIN

2448.30

%0.54 expand_less

BIST

9877.32

%1.65 expand_less

BTC ($)

64331.52

%-0.7 expand_more

27 Mart hava durumu: Mart kapıdan baktıracak! MGM'den 84 milyona son uyarı! Kar ve fırtına geliyor

27 Mart hava durumu: Mart kapıdan baktıracak! MGM'den 84 milyona son uyarı! Kar ve fırtına geliyor

2023 yaşından itibaren yağışların beklenen düzeyde olmaması kuraklık riskini her zamankinden daha fazla artırdı. Öte yandan barajların doluluk oranının günden güne düşmesi su krizi ihtimalini de beraberinde getirdi. Ancak Meteoroloji'nin son açıklaması yüreklere su serpti. Yapılan açıklamaya göre kar yağışı ve fırtına kapıda.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son açıklamasında 24 ilde kar yağışının beklendiğini açıkladı. Bu açıklama kuraklık riski ile karşı karşıya kalan Türkiye'de yüreklere su serperken barajların doluluk oranı yeni yağışlarla normal seviyelere yükselebilir.

MGM tarafından yayımlanan son rapora göre; Ülke geneli parçalı ve çok bulutlu havanın etkisi altına giriyor. Diğer yandan Marmara, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz ile Antalya ve Isparta çevreleri, Doğu Karadeniz ve Ordu çevreleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinin genellikle yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme 2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme Haberi Görüntüle

KARLA KARIŞIK YAĞMUR

Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçecek. Yağışların Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Mac'ler yapay zekaya kavuşuyor: Peki neler değişiyor? İşte yeni özellikler... Mac'ler yapay zekaya kavuşuyor: Peki neler değişiyor? İşte yeni özellikler... Haberi Görüntüle

BU İLLER KAR YAĞIŞININ ETKİSİ ALTINA GİRECEK

Meteoroloji, kar yağışı beklenen illeri şu şekilde sıraladı:

Kastamonu, Bolu, Eskişehir, Afyonkarahisar, Konya, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Tokat, Çorum, Ankara, Çankırı, Kütahya.

Hafta ortasında ise şu iller kar ve yağmurun etkisi altına girecek:

Karabük, Amasya, Tokat, Sivas, Kayseri, Uşak, Bilecik, Karaman.

Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı! Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR HİSSEDİLİR DERECEDE DÜŞECEK

Hava sıcaklığının bugün yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken. hafta başından itibaren ise 10 derece kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading