Yandex Metrica

26-27-28 Mart Bitlis'te okullar tatil mi? Yarın Bitlis'te okul var mı? Tatvan'da kar tatili mi oldu?

26-27-28 Mart Bitlis'te okullar tatil mi? Yarın Bitlis'te okul var mı? Tatvan'da kar tatili mi oldu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan peş peşe uyurılar Bitlis'te kar yağışı olarak kendini gösterdi. Şiddetli kar yağışı sonrası öğrencilerde kar tatili beklentileri oluştu. Peki Bitlis'te kar tatili oludu mu? Bitlis'te okullar 26-27-28 Mart'ta var mı yok mu? Bitlis'li öğrenciler arama motoruna, "26-27-28 Mart Bitlis'te okullar tatil mi? Yarın Bitlis'te okul var mı? Bitlis'te kar tatili mi oldu?" sorularını soruyor. Peki Bitlis'te yarın okul var mı?

Gündem

03.04.2024, 07:29

Bitlis'te yağan şiddetli kar sonrası binlerce öğrenci bugün, yarın kar tatili olacak mı sorularını sormaya başladı. Peki Bitlis'te kar tatili var mı? Bitlis'te hava muhalefeti nedeniyle merkez ve Tatvan ilçelerinde resmi ve özel eğitim kurumlarında bugün eğitime ara verildi. Peki Bitlis'te yarın da okullar tatil olacak mı?

1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan o baharat 1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan... Haberi Görüntüle

26-27-28 MART BİTLİS'TE OKUL VAR MI? 

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle Bitlis Merkez ve Tatvan'da bugün eğitime ara verildiğini duyurdu. Aynı nedenle hamile ve engelli kamu görevlilerinin de bugün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

YARIN BİTLİS'TE KAR TATİLİ VAR MI? 27 MART BİTLİS'TE OKUL VAR MI?

Bitlis'te yağan kar sonrası açıklama yapan valilik, "Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle, 26.03.2024 tarihinde Bitlis Merkez ve Tatvan’da, Resmi ve Özel Eğitim Kurumlarında (Özel Eğt Kursları, Rehbt. Merkezleri ve Halk Eğit Kursları) Eğitime 1 (bir) gün ara verilmiştir." dedi. 

1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan o baharat 1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan... Haberi Görüntüle

BİTLİS'TE MEMURLARA TATİL Mİ OLDU? MEMURLARA KAR TATİLİ Mİ VAR?

Söz konusu açıklamanın devamında, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz 26.03.2024 Salı Günü (1) gün idari izinli sayılacaklardır." ifade edildi. Yarın için valilikten bir açıklama yapılmadı. Fakat şiddetli kar yağışı yarın için de okulların tatil olabileceğini gösteritor.

Habere Tepki Ver

0

9

0

1

0

1

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading