Yandex Metrica

24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi ne zaman saat kaçta başlayacak? AK Parti İstanbul mitingi nerede yapılacak?

24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi ne zaman saat kaçta başlayacak? AK Parti İstanbul mitingi nerede yapılacak?

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erdoğan'ın dev İstanbul mitingin (Yeniden Büyük İstanbul Mitingi) ise yüz binlerce kişinin katılması bekleniyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Erdoğan İstanbul mitinginin ne zaman, saat kaçta başlayacağına dair detayları verdi. Peki 24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta başlayacak? AK Parti İstanbul mitingi nerede yapılacak?

Gündem

24.03.2024, 15:04

Cumhrubaşkanı Erdoğan miting programına devam ediyor. Erdoğan pek çok ilde vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul'da ise Erdoğan'ın mitingi heyecanla bekleniyor. Partililer ve vatandaşlar mitingin ne zaman, saat kaçta başlayacağını araştırırken beklenen açıklama AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den geldi. 

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

EROĞAN 24 MART İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe dev İstanbul mitingine dair detayları paylaştı. 24 Mart'ta yapılması planlanan mitingin başlama saati ise 14.00 olacak. Mitinge İstanbul'dan yüz binlerce kişinin katılması bekleniyor. Erdoğan kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa hitap edecek. Mitinge İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum da katılacak.

Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi döndü? Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi... Haberi Görüntüle

EROĞAN İSTANBUL MİTİNGİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

AK Parti'nin "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" için tarih ve saat belli oldu. "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" 24 Mart'ta saat  14.00'te yapılacak. 

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

AK PARTİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİTİNGİ NEREDE?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mitingin 24 Mart Pazar günü 14.00'te Atatürk Havalimanı'nda yapılacağını açıkladı. Kabaktepe "Yeniden İstanbul, Sadece İstanbul' diyerek çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde buluşuyoruz. Hazırız, kararlıyız ve azimle İstanbul için çalışıyoruz. Tüm İstanbullu vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading