Yandex Metrica

2024 Uşak Belediyesi iftar çadırı kuruldu mu? Uşak'ta iftar çadırı nerede kuruldu? Atatürk Meydanı, Eşme, Banaz...

2024 Uşak Belediyesi iftar çadırı kuruldu mu? Uşak'ta iftar çadırı nerede kuruldu? Atatürk Meydanı, Eşme, Banaz...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş  İftar sofralarını paylaşmak ve birlikte bereketi yaşamak için yaşadıkları bölgelerde geleneksel iftar çadırlarını araştırmaya başladı. Bu sene Uşak'ta iftar çadırı olacak mı? Uşak'ın hangi ilçelerinde iftar çadırı olacak? Peki, 2024 Uşak Belediyesi iftar çadırı kuruldu mu? Uşak'ta iftar çadırı nerede kuruldu? Uşak Belediye Başkanı davet etti! 

Gündem

08.04.2024, 16:44

On bir ayın sultanı Ramazanın gelmesiyle birlikte vatandaşlar ve ihitaç sahipleri kalabalık iftar sofraları için arama moturuna Uşak'ta Ramazan çadırı nerede kuruldu? sorusunu araştırıyor. 2024 yılı Ramazan ayı için Uşak'ta birçok noktada iftar çadırı kurulmuştur. Peki Uşak'ta iftar çadırı nerede kuruldu? 

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

UŞAK'TA NEREDE İFTAR ÇADIRI KURULACAK? 

Uşak'ta iftar çadırı kurulacak yerler şöyle;

Merkez:

Atatürk Meydanı: Uşak Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar çadırı buradadır. Çadırda her gün yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği dağıtılmaktadır.

Hacı Şemsettin Camii: Camii avlusunda kurulan iftar çadırında her gün yaklaşık 1.500 kişiye iftar yemeği verilmektedir.

Karahallı Caddesi: Cadde üzerinde bulunan çeşitli camiler ve dernekler tarafından kurulan iftar çadırlarında her gün yaklaşık 1.000 kişiye iftar yemeği verilmektedir.

Diğer İlçeler:

Banaz: Banaz Belediyesi tarafından Hükümet Meydanı'nda kurulan iftar çadırında her gün yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verilmektedir.

Eşme: Eşme Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan iftar çadırında her gün yaklaşık 300 kişiye iftar yemeği verilmektedir.

Sivaslı: Sivaslı Belediyesi tarafından Hükümet Meydanı'nda kurulan iftar çadırında her gün yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği verilmektedir.

Ayrıca:

Uşak Üniversitesi: Üniversite kampüsünde bulunan cami avlusunda kurulan iftar çadırında her gün yaklaşık 500 öğrenciye iftar yemeği verilmektedir.

Bazı sivil toplum kuruluşları ve dernekler de ihtiyaç sahibi aileler için iftar çadırları kurmaktadır.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading