Yandex Metrica

2024 Ataşehir iftar çadırı kuruldu mu? Ataşehir'de iftar çadırı nereye kuruldu? Ataşehir ücretsiz iftar yemeği 2024

2024 Ataşehir iftar çadırı kuruldu mu? Ataşehir'de iftar çadırı nereye kuruldu? Ataşehir ücretsiz iftar yemeği 2024

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca vatadaş arama motoruna iftar çadırına ilişkin sorular soruyor. Peki 2024 yılında nerelerde iftar çadırı kurulacak? 2024'de Ataşehir'de iftar çadırı kurulacak mı, nerede kurulacak?

Gündem

09.04.2024, 19:26

Ramazan her yıl olduğu gibi bu yılda Ataşehir'de çoşku ve sevinçle karşılandı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlkte de vatandaşlar iftar çadırlarına ilişkin arama yapmaya başladı. Peki iftar çadırı nerelerde var? Ataşehir'de iftar çadırı kuruldu mu? Ataşehir'de iftar çadırı nerede kuruldu?

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL İFTAR ÇADIRI KURULDU MU?

2024 yılında İstanbul'da iftar çadırı kuruldu mu? İftar çadırı İstanbul'da nerede kuruldu? 60 noktada vatandaşların hizmetine sulunacak olan iftar çadırları, vatandaşlara 16 bin kişilik iftar yemeği sunulacak olan İstanbul'da iftar çadırları Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS... Haberi Görüntüle

ATAŞEHİR'DE İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE KURULDU 2024?

Ataşehir Belediyesi ve Atatşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin sosyal medya hesaplarında ve Ataşehir Belediyesi internet sitesinde iftar çadırına iliştinbir açıklama bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

9

1

1

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading