Yandex Metrica

2023 RAMAZAN PİDE FİYATLARI / Ankara'da Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

2023 RAMAZAN PİDE FİYATLARI / Ankara'da Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

2023 RAMAZAN PİDE FİYATLARI / Ramazan'a az bir zaman kala Ramazan pidesinin ne kadar, kaç TL olacağı merak ediliyor. Ramazan pidesi Ankara'daki fiyatı belli oldu. Ankara’da 2022 yılında Ramazan pidesinin 250 gramı 5 liradan satılıyordu. Peki, 2023 Ankara'da Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

Gündem

27.01.2024, 13:34

2023 RAMAZAN PİDE FİYATLARI / Ramazan ayına girmemize az bir zaman kala Ramazan ayının olmazsa olmazlarından Ramazan pidesi, İftar sofralarının en beğenilenlerinden biri. Ramazan pidesi fiyatları internette sıklıkla araştırılıyor. Özellikle Ankara vatandaşları Ankara'da Ramazan pidesinin ne kadar, kaç TL'ye satılacağını merak ediyor. Ankara’da fırın sahibi olan Muhittin Koca, Ramazan'da pide satışları hakkında açıklamada bulundu. Peki, Ankara'da Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?


ANKARA'DA RAMAZAN PİDESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Ankara'da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar? Ankara’da bir fırının sahibi olan Muhittin Koca, Ramazan'da pide satışları değişkenlik gösterdiğini belirtit. Pide fiyatlarının kendi maliyetlerini karşıladığını belirten Koca, "Fiyatlarımız bu sene belirlendi. 300 gram pidemiz şu anda on lira. 500 gram pidemiz de 20 TL olarak yumurtalı ve susamlı ek ilave fiyatlarını belli ettik. Geçen sene normalde 5 liraydı ama bu seneki tabii maliyetler un fiyatları, işçi fiyatları, doğal gaz, enerji. Bütün bu bunları üstüne koyarsanız, bu seneki fiyatlar normal diye düşünüyorum. Maliyetimiz bizi kurtarıyor yani. Ben de şahsımın adına 7,5 TL olmasını öneririm. Bana göre öyle, daha uygun geliyor yani. Vatandaş için de daha iyi olur. Vatandaşın alım gücü tabii ki çok değil. Şartlar malum. Herkes için de şartlar ağır" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading