Yandex Metrica

19 Mayıs Stadı'nda korkutan çatlaklar! Bakanlık inceleme başlattı

19 Mayıs Stadı'nda korkutan çatlaklar! Bakanlık inceleme başlattı

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda tribünlerin olduğu bazı bölümlerde duvarlarda çatlak ve zeminde açılmaların yaşanması paniğe sebep oldu. Olay sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bir rapor yazarak durumu bilgilendirdi. Hasarla ilgili inceleme başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 19 Haziran Pazartesi günü Türkiye-Galler arasında oynanacak olan müsabakanın yer olarak açıklanan Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki görüntüler endişeye sebep oldu. 

Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Haberi Görüntüle

DUVARLAR ÇATLADI 

Tribünlerin bazı bölümlerinde duvarlardaki çatlaklar ve zeminde görülen açılmalar paniğe sebep oldu. 

Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi bittikten sonra soracağız Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna yanıt: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, işi... Haberi Görüntüle

İNCELEME BAŞLATILDI 

Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de konu ile ilgili bir rapor hazırlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sundu. Rapor sonrası stad ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Ağustos 2017’de Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçıyla açılan stadın yüklenici firmasının uzman ekipleri ve inşaat mühendisleri tarafından yapılacak incelemenin ardından konuyla ilgili kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading