Yandex Metrica

17 Nisan Adana Mert Demir konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Mert Demir konseri ücretsiz mi, neden başlamadı?

17 Nisan Adana Mert Demir konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Mert Demir konseri ücretsiz mi, neden başlamadı?

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2024 yılında Adana'dan başladı. Adana Portakal Çiçeği Karnavalı adıyla başlayan festivalde sevilen şarkıcılar da konserler verecek. 17 Nisan Çarşamba günü özellikle gençlerin yakından takip ettiği Mert Demir Adana'da unutulmaz bir konsere imza atacak. Mert Demir'in en popüler şarkılarını canlı performansla dinlemek isteyen müzik severler 17 Nisan Adana Mert Demir konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Mert Demir konseri ücretsiz mi? Mert Demir konseri neden başlamadı? sorularını soruyor. 

Gündem

24.04.2024, 22:51

Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin ilk ayağı Adana'da start aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonunda hayata geçirilen festivallerde birbirinden sevilen isimler de konser vererek hayranları ile bir araya geliyor. Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Mert Demir de 17 Nisan Çarşamba günü Adana'da unutulmaz bir konser verecek. Konsere katılmak isteyen Adanalılar ise 17 Nisan Adana Mert Demir konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Mert Demir konseri ücretsiz mi?sorularına yanıt arıyor.

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu? Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul... Haberi Görüntüle

17 NİSAN ADANA MERT DEMİR KONSERİ SAAT KAÇTA?

17 Nisan Çarşamba günü sevilen şarkıcı Mert Demir Adana'da konser verecek. Mert Demir konseri saat 21.00'de başlayacak. Konsere on binlerce müzik severin katılması bekleniyor. 

mert_demir_17_nisan_adana_konser_saat_kaçta.JPG

316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş gelişme: Kemiklerin DNA raporu çıktı! 316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş... Haberi Görüntüle

17 NİSAN ADANA MERT DEMİR KONSERİ NEREDE YAPILACAK?

Mert Demir konseri Adana'da Merkez Park'ta yapılacak. Mert Demir'i dinlemek için konser alanına binlerce kişinin gelmesi bekleniyor. 

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

MERT DEMİR KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Konser Turizm Bakanlığı organizasyonunda yapılıyor. Adana Portakal Çiçeği Karnavalı konserlerine katılım ücretsizdir. 

İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi Haberi Görüntüle

ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİ KONSERLERİ

17 Nisan Mert Demir 

18 Nisan Gece Yolcuları ve Ferhat Göçer

19 Nisan Tuğba Yurt

20 Nisan Ömür Gedik ve Murat Boz

21 Nisan Pazar Köfn

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading