Yandex Metrica

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığına dair sorular gündemde önemini koruyor. Bu yıl da işçi ve emekçiler tarafından kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, özellikle öğrenciler arasında "1 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorusuna neden oluyor. Peki, Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

Gündem

04.05.2024, 11:24

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne az bir süre kala, milyonlarca öğrenci ve veli, okulların 1 Mayıs günü açık olup olmayacağını merak ediyor. 2024 yılı resmi tatil takviminin açıklanmasıyla birlikte, 1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığı konusu araştırma konuları arasında önemli bir yer tutuyor. Peki, Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

Kırmızı bültenle aranıyordu! Yunanistan'da yakalandı: Türkiye'ye teslim edilecek Kırmızı bültenle aranıyordu! Yunanistan'da yakalandı: Türkiye'ye teslim edilecek Haberi Görüntüle

1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl çarşamba gününe denk geliyor.

Yasal düzenlemelere göre, 1 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olarak ilan edilecek ve kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar bu günü tatil olarak geçirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan basınına konuştu: Türkiye'nin olmadığı enerji projesi başarılı olamaz! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan basınına konuştu: Türkiye'nin olmadığı enerji projesi başarılı... Haberi Görüntüle

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ 1 MAYIS?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, dünya genelinde ve ülkemizde resmi tatiller arasında yer alıyor.

Bu doğrultuda, 1 Mayıs Çarşamba günü  Türkiye'nin her ilinde okullar tatil olacak.

Habere Tepki Ver

1

5

1

2

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading