Yandex Metrica

17 günde 2'inci görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin Soçi'de bir araya gelecek

17 günde 2'inci görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin Soçi'de bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 17 günde 2'inci kez yüz yüze görüşme gerçekleştirecek. Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenleyeceği operasyon öncesinde iki lider Soçi'de bir arada olacak.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Dünyada gözler yarın Rusya'nın Soçi kentinde gerçekleşmesi planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin görüşmesine çevrildi. İki lider, Tahran'daki görüşmenin sonrasında 17 günde 2'inci kez bir araya gelecek.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

SURİYE'YE DÜZENLENECEK HAREKAT KONUŞULACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin'in ana gündem maddesi, Türkiye'nin PKK/YPG terör örgütüne yönelik Suriye'nin kuzeyinde düzenleyeceği operasyon olacak. Erdoğan, toplantının bu aşamasında Rusya'ya 2019'da imzalanan 10 maddelik anlaşmayı hatırlatacak.

CHP'li belediyelerde torpil furyası: Makam koltukları akrabalara dağıtıldı! CHP'li belediyelerde torpil furyası: Makam koltukları akrabalara dağıtıldı! Haberi Görüntüle

TAHIL KORİDORUNDAKİ SON DURUM ELE ALINACAK

Soçi'deki görüşmede, Türkiye'nin girişimleri ile Rusya ve Ukrayna arasında imzalanan anlaşma sonrası oluşturulan tahıl koridoru da ele alınacak. Sahadaki son duruma mercek tutulacak.

İlk geminin yola çıkmasının ardından yeni sevkiyatların da sorun yaşanmadan gerçekleşebilmesi ve uluslararası pazarlara ulaşması adına atılacak adımlar konuşulacak.

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI VE TÜRKİYE RUSYA İLİŞKİLERİ

Erdoğan ve Putin, daha önce belirlenen ortak ticaret hacmi hedefi doğrultusunda ekonomik ilişkileri değerlendirecek.

Enerji ve savunma alanlarındaki mevcut projelerin yanı sıra iş birliği alanlarının daha da genişletilmesine yönelik konular gözden geçirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading