Yandex Metrica

15 Temmuz gazilerinden Kılıçdaroğlu'na tepki: İktidar olursanız yargılanacak mıyız?

15 Temmuz gazilerinden Kılıçdaroğlu'na tepki: İktidar olursanız yargılanacak mıyız?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canice öldürülen Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretine gitti. Burada 15 Temmuz gazileriyle konuşan Kılıçdaroğlu tepkilere maruz kaldı.

Gündem

23.01.2024, 18:18

Samuray kılıcıyla canice katledilen Başak Cengiz'in ailesine taziyeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından kendisini bekleyen 15 Temmuz gazileriyle karşılaştı. 

Gazilerden bir vatandaş, "O gece iktidarda siz olsaydınız biz o meydana çıplak ellerimizle iner, bu vatanı kurtarmak için, milli irademize sahip çıkmak için canımızı yine ortaya koyardık. Bizler 15 Temmuz gazilerini partiler üstü görmeyen zihniyete kızıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı 200 kişiyi işten çıkardı! Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı... Haberi Görüntüle

'BİZİ ASACAKLAR HERHALDE'

CHP'li vekillerin imzasıyla 15 Temmuz'da meydana inen insanlar için önerge verildiğini hatırlatan 15 Temmuz gazisi, yaralanan insanların mahkemeye verildiğine değinerek, Kılıçdaroğlu'na "Bu vatan evlatları, iktidar olursanız sizin hükümetinizde hangi pozisyonda yer alacak?" diyerek tepki gösterdi. 

Başka bir 15 Temmuz gazisi ise "Bizi asacaklar herhalde" ifadelerini kullandı. CHP'nin 15 Temmuz gazilerinin yargılanmasına ilişkin verdiği önergeyi duymazlıktan gelen Kılıçdaroğlu, "Şehit ve gazilerin her zaman yanındayız" diyerek 'hadi bana eyvallah' tavrıyla oradan uzaklaşmayı tercih etti.  


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading