Yandex Metrica

13. günde yeni mucize! Üç kişi enkazdan çıkarıldı biri hayatını kaybetti

13. günde yeni mucize! Üç kişi enkazdan çıkarıldı biri hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... Depremin vurduğu Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında bir mucize daha gerçek oldu. Hatay'da enkaz altında kalan biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde çıkarıldı. Enkaz altından çıkarılanlardan birisi ne yazık ki hayatını kaybetti.

Gündem

07.02.2024, 09:01

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin üzerinden 13 gün geçmesine rağmen mucize kurtuluşlar devam ediyor. 

Depremin vurduğu Hatay'ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde çıkarıldı.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Enkaz altından çıkarılanlardan birisi ne yazık ki hayatını kaybetti.

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kanatlı Apartmanı'ndan 2 kişinin sağ çıkarıldığını; 45 yaşındaki Ragda adlı kadın ile 49 yaşındaki Muhammet adlı erkek yaralının sahra hastanesinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulans helikopterle Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi.

Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı;

"296'ncı saatte sağ çıkarıldı. Genel durumları iyi, hayati bulguları ve hemodinamisi stabil. 2'sinin de bilinci açık. İlk müdahaleleri yapıldı, transferi hızla yapılarak şehir hastanemizde, tedavileri yoğun bakımda devam edecek"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading