Yandex Metrica

Yozgat'ta tüyler ürperten olay: 1 aylık bebeğini sobada yakıp öldürdü

Yozgat'ta tüyler ürperten olay: 1 aylık bebeğini sobada yakıp öldürdü

Yozgat'ta korkunç bir olay yaşandı. Yozgat'ta bir aylık bebeğini sobada yaktığı iddia edilen anne gözaltına alındı.

Genel

23.01.2024, 18:23

Yozgat'ın Çandır ilçesinde tüyler ürperten bir hadise meydana geldi. Bir aylık bebeğini sobada yaktığı iddia edilen kadın gözaltına alındı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

BEBEĞİ SOBAYA ATIP ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, Büyükkışla köyünde yaşayan iki çocuk annesi 25 yaşındaki F.B., komşularına bir aylık oğlunu sobaya atarak yaktığını söyledi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri F.B'yi gözaltına aldı. Bebeğin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

EKİPLER EVDE İNCELEME YAPTI

Bu arada, Cumhuriyet Savcısı, jandarma eşliğinde evde inceleme yaptı. Evin bulunduğu sokak güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı. İncelemelerin tamamlanması ardından bebeğin cesedi, otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading