Yandex Metrica

Valilik 2000 işçi arıyor! KPSS şartı yok, ilan 3 gün sonra bitiyor

Valilik 2000 işçi arıyor! KPSS şartı yok, ilan 3 gün sonra bitiyor

Adıyaman valiliği işçiye müjdesini verdi. 2.000 TYP personel alımı ilanını duyurdu. Detaylar haberimizde..

Genel

03.04.2024, 12:06

İŞKUR Personel alımı ilanının kamuoyu ile paylaştı. Kısa süre önce gelmiş olan TYP personel alımları doğrultusunda deprem bölgesinde personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Adıyaman Valiliği tarafından yapılacakBu Doğrultuda Adıyaman valiliği afet bölgesinde geçici olarak çalışacak işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki, kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman olacak?

İşçi alımı ile ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru yapan adayların seçimleri herhangi bir sınav ya da mülakatla birlikte yapılmayacaktır. Valilik bu konuda alınan başvuruların 25 Şubat 2023 tarihinde 09:00 - 17:00 arasında Noter Kurası ile gerçekleştirileceğini açıkladı.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLECEK?

Başvuru şartı olarak da, başvuru tarihinde sigortalı olunmaması, emekli ya da malul aylığı alınmıyor olması, adrese dayalı nüfus kayıt sistemine (ADNKS) göre aynı adreste ikamet edenlerden hane gelirinin net asgari ücretin bir buçuk katından fazla olmaması halinde bahse konu adreste oturan kişiler TYP katılamaz.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR?

TYP personel alım başvuruları yalnızca İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda başvuru yapanlar iŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR Hizmet Merkezleri, İŞKUR E-ŞUBE internet adresi üstünden ya da Alo 170 iletişim hattından başvuruda bulunabilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading