Yandex Metrica

Uzman Çavuşu nişanlısını öldürmüştü! Savunma yaparken ağladı

Uzman Çavuşu nişanlısını öldürmüştü! Savunma yaparken ağladı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen olayda Uzman Çavuş olan nişanlısı Zeynel Yıldırım'ı öldüren Gizem Erdoğan hakim karşısına çıktı.

Genel

08.02.2024, 12:13

İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, tutuklu sanık Gizem Erdoğan Koronavirüs tedbirleri kapsamında beyaz tulum giymiş halde getirildi. 

Savunmasını yapan Erdoğan, Yıldırım ile bir uygulama üzerinden tanıştığını anlatarak, daha sonra sevgili olduklarını ifade etti. 

4 Mayıs'a kadar her şeyin normal gittiğini anlatan Erdoğan, birgün evde temizlik yaparken Yıldırım'ın telefonda biriyle 'Canım müsait misin, buluşalım' diye konuştuğunu duyduğunu kendisine ne yaptığını sorduğunda boğazına sarıldığını söyledi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

'SENİ ÖLDÜRÜRÜM' DEDİ 

Erdoğan ifadesinde 'Üzerime çıkıp bana 'Beni bıçaklayanı öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm. Uygunsuz fotoğraflarını ailene veririm. Herkese rezil olursun' dedi. Ben elinden kurtulmaya çalışıyordum o esnada. Gözlerimin döndüğünü ve ağzımdan köpük geldiğini görünce beni bıraktı" dedi.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

TECAVÜZE UĞRAMIŞ

Savunma yaptığı sırada ağlayan Gizem Erdoğan, maktulün olaydan önce kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek. "Zaten bavulumu hazırlamış, gitme kararı almıştım. Ama aklım hala uygunsuz fotoğraflarımdaydı. Bunalıma girdim. Önceki akşam bana yaşattığı olay ve onun vermiş olduğu psikoloji ile kendime zarar vermeyi düşündüm. Çünkü kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyordum. Silahı çenemin altına dayadım, o esnada kapı açılma sesi geldi. Kapıyı açamadı, arkasında anahtar varmış." dedi. 

Silahı kanepeye bırakıp kapıyı açmaya gittiğini söyleyen Erdoğan, Yıldırım'ın bağrışmalarından korkarak, silahı ona doğrultup ateş ettiğini söyledi. 

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

AVUKATLARI MEŞRU MÜDAFAA OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Erdoğan'ın avukatları, dosya kapsamındaki suçun meşru müdafaa sınırları içerisinde olduğunu söyleyerek tutuksuz yargılanmasını istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading