Yandex Metrica

Türk kara sularına atılan FETÖ'cü eski üsteğmenler su altından kaçmış

Türk kara sularına atılan FETÖ'cü eski üsteğmenler su altından kaçmış

Kuşadası açıklarında yakalanan FETÖ üyesi eski 3 üsteğmenin su altında kullanılan scooterla Samos Adası'na ulaştıkları fakat Yunanistan unsurları tarafından yakalandıktan sonra lastik botla Türk kara sularına itildikleri öğrenildi.

Genel

23.01.2024, 18:03

FETÖ üyesi eski 3 üsteğmen Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında yakalandı. Yakalanan FETÖ'cülerin su altında kullanılan scooterla Samos Adası'na ulaştıkları fakat Yunanistan unsurları tarafından yakalandıktan sonra lastik botla Türk kara sularına itildikleri öğrenildi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

LASTİK BOT İÇERİSİNDE BULUNDULAR

Kuşadası açıklarında fark edilen ve lastik botta bulunan 3 kişiyi gören Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bölgeye hareket etti. Söz konusu 3 kişi kıyıya getirilirken, Türk vatandaşı oldukları öğrenilen 3 kişi, işlemleri için jandarma ekiplerine teslim edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan incelemede, Hava Kuvvetleri Komutanlığından ihraç edilen O.Y, E.G. ve F.K. adlı eski üsteğmenlerin, haklarında FETÖ üyeliği suçundan da davaların bulunduğu tespit edildi. Jandarmadaki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan O.Y. ve E.G tutuklandı, F.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin verdiği ifadede, keşif amaçlı Güzelçamlı Mahallesi'nde bir süre kamp yaptıklarını, su altı scooterla denize açıldıklarını, Samos Adası'na kısa bir mesafe kala cihazın şarjının bittiğini ve yüzerek adaya çıktıklarını, Yunanistan unsurlarınca yakalandıktan sonra da lastik botla Türk kara sularına itildiklerini söyledikleri öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading