Yandex Metrica

Trabzon'da akıllara durgunluk veren kaza! Kamyonete çarpan otomobil üçe bölündü: 1 ölü, 3 yaralı

Trabzon'da akıllara durgunluk veren kaza! Kamyonete çarpan otomobil üçe bölündü: 1 ölü, 3 yaralı

Trabzon'da kontrolden çıkarak bir kamyonete çarpan otomobil, üçe bölündü. Kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, kamyonetteki 3 kişi de yaralandı.

Genel

25.03.2024, 23:41

Kaza, dün akşam Araklı ilçesi Karadeniz Sahil yolunda meydana geldi. Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'nden çıkıp yola girmek isteyen 35 yaşındaki Hamit Çebi yönetimindeki otomobil, kamyonete çarptı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Yolda 20 metre sürüklenen otomobil üçe bölünürken, kamyonet de savruldu. Kazada parçalanan otomobilden fırlayan Hamit Çebi hayatını kaybetti, kamyonetteki 3 kişi ise yaralandı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

YARALILAR AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 1'inin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading